Hoe werk ik ?

Hoe werk ik ?

Jouw boodschap in beeld

  • Meedenken staat op plaats één. Jij hebt een idee over wat je wilt bereiken, je hebt ergens een bepaald beeld gezien of hebt al een compleet script in je hoofd. Ik weet wat werkt en wat niet en adviseer vanaf het eerste moment. Misschien heb je wel helemaal geen film nodig maar juist een website. Daar ben ik ook eerlijk over. Want wat mooi lijkt werkt misschien niet voor het verhaal wat jij wilt vertellen.

  • Ik ga aan de slag. Beeld Mentaliteit is sterk in het bedenken van maatwerk. Ik heb een groot netwerk met professionals in uiteenlopende vakgebieden. Mijn doel is om de juiste mensen voor jouw project bij elkaar te krijgen. Ook als ik enkel werk als cameraman binnen jouw project help ik je graag het geheel beter te maken. Een letterlijk beeld in jouw film moet ook passen bij het verhaal dat je wilt vertellen, of bij het beeld van jouw bedrijf. Je hebt er niets aan als jouw verhaal of website "A" vertelt terwijl jouw video daarbij "B" uitstraalt. Uiteraard blijf ik constant met je in overleg.

  • Zodra het idee is geboren kan het daadwerkelijk gemaakt worden. Veel zaken moeten strak worden geproduceerd zodat niet alles aan het toeval wordt overgelaten. Ook als ik alleen als cameraman betrokken ben denk ik graag gedurende het hele proces mee. Een sterk beeld is vaak bedacht en komt niet vanzelf langs. Zodra de productie rond is kan er worden gefilmd.

  • De oplevering is een belangrijke fase. Jij bent inmiddels benieuwd naar het resultaat. Beeld Mentaliteit streeft ernaar om jou als klant betrokken te houden bij het proces, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan over het uiteindelijke resultaat. Pas als jij tevreden bent ronden we het project af.