Wie ben ik ?

Ik creëer beeld

In de breedste zin van het woord

 

 

is het videobedrijf van Dominique van Ommen uit Rotterdam. Betrouwbaar, Creatief en Technisch sterk. Beeld Mentaliteit levert videoproducties van een constant hoge kwaliteit. Ik heb ruim 10 jaar ervaring als (freelance) cameraman voor televisie en diverse (online) producties. Door mijn brede kennis van beeld, vormgeving en marketing is geen project te ingewikkeld. Mail gerust voor de mogelijkheden en prijzen.

Ik ben Freelance Cameraman en TV Regisseur in de omgeving Rotterdam met een zeer diverse ervaring: ENG, multicam, SNG, WMT, documentaire, videoclip of bedrijfsfilm.
  

In combinatie met een netwerk van enthousiaste beelddenkers kan zowat alles geleverd worden. Complete Multicam registraties, bedrijfsfilms, eventmovies, fotografie, livestreams of complete websites met video, niets is te gek! Een unieke combinatie die erin resulteert dat je bij Beeld Mentaliteit altijd goed zit. Kwaliteit staat voorop, vanaf dag één denk ik met je mee, of het nu een ééndaagse ENG klus of een volledig project is. Het gaat er uiteindelijk om dat jouw boodschap op de juiste manier wordt verkondigd. Beeld Mentaliteit creëert jouw beeld!